Alkuperäisten Dio-soittajien Last in Line julkaisee levyn – katso musiikkivideo

22.11.2015

Vuonna 1982 perustetun Dion alkuperäinen muusikkoryhmä, eli Vivian Campbell (kitara), Vinny Appice (rummut) ja Jimmy Bain (basso) on jälleen kasassa – tosin tällä kertaa Last in Line -nimen alla.

Andrew Freemanin laulajakseen hankkinut porukka on työstänyt esikoislevyään, joka on nimeltään Heavy Crown. Odotetusti perinteikästä hard rock -tamppausta sisältävä kiekko julkaistaan 19. helmikuuta Frontiers Musicin toimesta.

– Kun aloitimme projektin pari vuotta sitten, päällimmäinen idea oli kasata alkuperäinen Dio-bändi soittamaan niitä biisejä, jotka teimme Ronnien kanssa 1980-luvun alussa. Saimme Andrew Freemanin laulajaksi ja soitimme muutaman keikan Kaliforniassa, Briteissä ja Japanissa. Homman piti jäädä siihen, mutta huomasimme nauttivamme touhusta todella paljon, Vivian Campbell kertoo.

Alkujaan tarkoituksemme ei ollut tehdä uutta musiikkia, mutta koska Frontiers antoi siihen mahdollisuuden, siirryimme studioon kirjoittamaan levyä samassa hengessä, kuin teimme Holy Diver -albumimme (1983).

Lisää luettavaa