All That Remains julkaisee keväällä kahdeksannen pitkäsoittonsa – albumin eri puolia esitellään kahdella näytekappaleella

03.02.2017

Metalcore-yhtye All That Remains on saanut kahdeksannen studioalbuminsa äänitysurakan valmiiksi.

Tätä kirjoittaessa levy on vielä vailla nimeä sekä virallista julkaisupäivää, mutta albumin on määrä ilmestyä kevään aikana, todennäköisesti huhtikuussa. Kaksi singlekappaletta levyltä on kuitenkin julkaistu ja ne esittelevät tulevan levyn eri puolia.

Madness edustaa suoraviivaisempaa ja radioystävällisempää puolta. Sirius XM -radiokanavan haastattelema nokkamies Phil Labonte sanoo kappaleen kertovan oravanpyörästä, johon ihminen usein joutuu.

– Jäämme usein tapojemme vangeiksi ja toistamme samoja kaavoja yhä uudelleen ja uudelleen, vaikka emme koskaan pääsisikään toivottuun lopputulokseen, Labonte kertoo.

Safe House on puolestaan levyn raskaampaa osastoa, jonka inspiraationa on Labonten mukaan toiminut tv-sarja Dexter.

– Mitä jos Dexter ei työskentelisikään poliisille vaan olisi vain joku tyyppi, joka jollain tavalla houkuttelee taloonsa varkaita ja käyttää sitten tällaista kotirauhan rikkomista tekosyynä porukkaa lahdatessaan? Eli johdattaa väkeä paikkaan, jossa hän voi tappaa ilman seuraamuksia.

Lisää luettavaa