Amon Amarth tiedottaa uudesta ”death metal -levystään”, uusi biisi videoineen julki

The Great Heathen Army on yhtyeen kahdestoista pitkäsoitto.

03.06.2022

Amon Amarth julkaisee 5. elokuuta uuden The Great Heathen Army -albumin Metal Bladen kautta. Kyseessä on ruotsalaisyhtyeen uran kahdestoista pitkäsoitto. Tulevalta levyltä on julkaistu maistiaiseksi kappale Get in the Ring, jonka kylkeen tehdyn videon voit katsoa tuosta alta.

”Kaiken kaikkiaan The Great Heathen Army on yksi raskaimmista levyistämme. Sillä on joitain todella synkkiä ja raskaita kappaleita, joissa on voimaa ja jotka iskevät suoraan päin näköä, mutta luonnollisesti mukana on myös Amon Amarthille tyypillisiä melodisia kappaleita sekä muutama yllätys. Se on hyvin tasapainoinen levy ja myös kuulostaa mahtavalta. (Tuottaja-äänittäjä) Andy Sneap on uskomaton ja oli hienoa tehdä taas töitä hänen kanssaa,” kommentoi keulahahmo Johan Hegg.

”Jos Berserker (2019) oli meidän ’heavy metal -levy’, niin The Great Heathen Army on meidän ’death metal -levymme’. Se on kuitenkin yhä hyvin tuttua Amon Amarthia, mutta ehkä tyylillisesti olemme palanneet pari askelta takaisin juurillemme”, tuumaa puolestaan kitaristi Olavi Mikkonen.

Amon Amarth ja Machine Head soittavat yhteiskeikan Helsingin jäähallissa tulevana syksynä. Mukana on myös entisistä In Flames -muusikoista koostuva The Halo Effect.

Lisää luettavaa