Amorphis-kytkyisen Octoploidin uudella biisillä myös Swallow the Sunin Kotamäki – komea musiikkivideo katsottavissa tästä

Lisää maistiaisia debyyttilevyltä.

15.06.2024

Amorphisin ja Barren Earthin riveistä tutun Olli-Pekka ”Oppu” Laineen luotsaama Octoploid nelistää kovaa kyytiä kohti debyyttilevynsä julkaisua. Esikoisen nimeksi on ilmoitettu Beyond the Aeons ja syntymän ihmeen on määrä tapahtua 5. heinäkuuta.

Projekti yhdistelee melodista death metalia ja progea korvanmyötäiseksi kokonaisuudeksi ammattimiehen ottein, kuten aiemmat sinkut Human Amoral ja The Dawns in Nothingness ovat jo osoittaneet.

Bassosta, taustalaulusta ja koskettimista huolehtivan Laineen lisäksi yhtyeeseen kuuluvat kitaristi Peter Salonen, kosketinsoittaja Kim Rantala sekä lyömäsoittimista vastaava Mikko Pietinen.

Juuri julkaistu kolmas single on nimeltään The Hallowed Flame ja siinä vierailevana laulajana toimii Swallow the Sunin Mikko Kotamäki. Kotamäki lainasi äänensä myös The Dawns in Nothingnessille, kun taas Human Amoralilla lauloi Amorphisin mikrofonin varresta tuttu Tomi Joutsen.

The Hallowed Flamen musiikkivideon takana on yhtyeen kanssa jo aiemmin tiivistä yhteistyötä tehnyt One Eye Median Pete Voutilainen. Tuotannosta, ohjauksesta ja editoinnista vastanneen Voutilaisen käsialaa ovat myös aikaisemmat Octoploid-videot, jotka löytyvät kappaleiden nimien kohdalla olevista linkeistä. Odotellessa, mitä tämän tiimin taikahatusta seuraavaksi putkahtaa, voit nautiskella uusimman videon tästä.

Lisää luettavaa