And Justice for All! Metallican keikalta kotiin matkanneen naisen murha on selviämässä

Morgan Harrington -niminen 20-vuotias nainen katosi matkallaan kotiin Metallican keikalta Virginian teknillisen yliopiston kampukselta lokakuussa 2009. Hänen ruuminsa löydettiin kuukausia myöhemmin maatilalta noin 16 kilometrin päästä keikkapaikalta. Hänet oli murhattu.

Nyt pitkään selvittämättä ollut henkirikos on selviämässä. Blabbermouth uutisoi, että Harringtonin murhasta syytetään 33-vuotiasta mieshenkilöä. Hän saa syytteen myös kidnappauksesta. Tuomio on maksimissaan elinkautinen.

Harringtonin vanhhemmat kiittelevät vuolaasti Metallican halua auttaa murhan selvittämisessä. ”He olisivat voineet etäännyttää itsensä näin inhottavasta tapauksesta”, äiti Gil Harrington kertoi aiemmin Noisecreep-sivustolle. ”Sen sijaan James Hetfield soitti kotiimme ja kysyi mieheltäni, mitä hän voisi tehdä hyväksemme. Vielä kolme vuotta myöhemminkin he auttoivat. James työskenteli FBI:n kanssa ja oli mukana tiedottamisessa.”

Metallica myös lisäsi 50 000 dollaria Harringtonien 100 000 dollarin palkkioon murhan selvittämiseen johtavasta vihjeestä. Lisöksi yhtye sijoitti toiset 50 000 dollaria Morganin mukaan nimettyyn apurahaan.

Epäilty mies saattaa olla vastuussa toisestakin opiskelijatytön murhasta Virginiassa.