Anette Olzonin ja Jani Liimataisen The Dark Element julkaisee jatkoa debyytilleen – biisimaistiainen kuunneltavissa

Songs the Night Sings näkee päivänvalon loppuvuodesta.

05.09.2019

Ex-Nightwish-solisti Anette Olzonin ja kitaristi-lauluntekijä Jani Liimataisen (Insomnium, ex-Sonata Arctica) muodostama The Dark Element julkaisee jatkoa mainioksi osoittautuneelle vuoden 2017 esikoisalbumilleen. Toinen pitkäsoitto on nimeltään Songs the Night Sings ja se näkee päivänvalon 8. marraskuuta Frontiers Musicin välityksellä.

Kuten yhtyeen debyytin, myös tämän levyn on tuottanut Liimatainen itse ja miksannut Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe). Bändin kokoonpano on kuitenkin kokenut muutoksia sitten viime levyn ja uutukaisella musisoivat Olzonin ja Liimataisen lisäksi basisti Jonas Kuhlberg ja Stratovariuksesta tuttu rumpali Rolf Pilve.

”Mielestäni levystäni tuli todella raskas, mutta silti melodinen. Tällä kertaa lähdimme tutkimusmatkalle myös sellaisille alueille, joille emme viime levyllä menneet. Nyt kun meillä oli yksi yhteinen levy jo vyön alla, löysimme sen tyylin, jota haluamme tavoitella ja olemme löytäneet ideaalisen tavan tehdä yhteistyötä. Voin rehellisesti sanoa, että uusi levy tarjoaa kaikkea sitä, mikä teki ensimmäisestäkin hyvän – mutta se on isompi, parempi ja rohkeampi”, Liimatainen kuvailee.

Ensimmäisenä maistiaisena levyltä on julkaistu sen nimikkokappale, jonka voit kuunnella tuosta alapuolelta. Videon perästä löydät myös tulevan levyn kappalelistan sekä kansitaiteen.

YouTube video

Songs the Night Sings -kappalelista näyttää siis seuraavalta:

01. Not Your Monster
02. Songs the Night Sings
03. When It All Comes Down
04. Silence Between the Words
05. Pills On My Pillow
06. To Whatever End
07. The Pallbearer Walks Alone
08. Get Out of My Head
09. If I Had a Heart
10. You Will Learn
11. I Have To Go

Lisää luettavaa