Anette Olzonin ja Jani Liimataisen The Dark Element julkaisi lisää maistiaisia tulevalta levyltään – ”Tämä on edeltäjäänsä isompi ja parempi”

Songs the Night Sings näkee päivänvalon marraskuussa.

22.10.2019

The Dark Element, jonka ydinduona toimivat ex-Nightwish-solisti Anette Olzon sekä monissa liemissä keitetty kitaristi Jani Liimatainen, julkaisee toisen pitkäsoittonsa Songs the Night Sings 8. marraskuuta Frontiers Musicin kautta. Levyltä on jo aiemmin julkaistu maistiaisena sen nimikkokappale ja nyt lisää esimakua on tarjolla The Pallbearer Walks Alone -sanoitusvideon tiimoilta.

”Olen todella täpinöissäni levystä. Sen tekeminen oli edellistä helpompaa nyt kun Jani ja minä tunnemme toisemme paremmin. Minusta tämä on edeltäjäänsä isompi ja parempi ja uskon, että ne, jotka pitivät debyytistämme, tulevat varmasti pitämään myös tästä. Odotan jo malttamattomana, että pääsemme työskentelemään seuraavan albumin parissa!” Olzon intoilee.

Olzonin ja Liimataisen lisäksi levyllä musisoivat basisti Jonas Kuhlberg ja Stratovariuksesta tuttu rumpali Rolf Pilve. Levyn on tuottanut Liimatainen itse ja miksannut Jacob Hansen (VolbeatAmaranthe).

Lisää luettavaa