Anthrax lähtee kiertueelle ilman basisti Frank Belloa – vanha tuttu hahmo tekee paluun 40 vuoden tauon jälkeen

Bellon tuuraajaksi lähtee alkuperäisbasisti Dan Lilker.

29.03.2024

Thrash metal -veteraani Anthrax lähtee huhtikuun puolivälissä kiertueelle Etelä-Amerikkaan. Basisti Frank Bello joutuu kuitenkin jäämään henkilökohtaisista syistä kotiin, joten bändi lähtee tien päälle tuuraajan kanssa. Tuuraajaksi pestattiin ei enempää eikä vähempää kuin yhtyeen perustajiin kuuluva Dan Lilker, joka erotettiin bändistä pian debyyttilevy Fistful of Metalin (1984) julkaisun jälkeen.

”Odotan kiertuetta innolla. Kun tiemme erkanivat 1984, he sanoivat minulle, että kannattaa pysytellä nurkissa, koska saatamme tarvita sinua 40 vuoden kuluttua”, Lilker veistelee yhtyeen julkaisemassa tiedotteessa.

”Haluan ystävieni tietävän, että olen pahoillani, mutta en pääse mukaan Anthraxin tuleville keikoille. Kaikki on hyvin, mutta henkilökohtaisten syiden takia en voi olla mukana. Haluan kiittää ystävääni Danny Lilkeriä, joka hyppää tilalleni. Hän tulee rokkaamaan! Nauttikaa keikoista, niistä tulee varmasti mahtavia”, Bello kirjoitti vuorostaan Instagram-sivuillaan.

Eurooppaan Anthrax saapuu loppuvuodesta kiertueelle yhdessä Kreatorin ja Testamentin kanssa. Suomeen asti kiertue ei yllä, mutta bändin voi nähdä muun muassa Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Puolassa, Unkarissa ja Hollannissa.

Lisää luettavaa