Anthrax-, Testament- ja Suicidal Tendencies -muusikot Rushia tulkitsemassa – katso karanteenioloissa kuvattu video

Benante, Skolnick ja Diaz äänittivät kukin osuutensa kotonaan.

06.04.2020

Anthraxin Charlie Benante pitää itsensä toimeliaana kotikaranteenissa muusikolle luontevalla tavalla eli soittamalla. Miekkonen onkin tehtaillut Youtubeen viime aikoina runsaasti soittovideoita, joissa tämä soittelee pääasiassa omia suosikkibiisejään muiden artistien tuotannosta. Yo! Watch the Beat -sarjassa ollaan tähän mennessä kuultu muun muassa Judas Priestiä, Iron Maideniä ja The Knackin My Sharonaa.

Sarjan aiemmissa videoissa Benante on soitellut soolona, mutta viimeisimpään osaan hän otti mukaansa pari ystäväänsä, Testamentin Alex Skolnickin sekä Suicidal Tendenciesin Roberto ”Ra” Diazin. Kolmikko tarttui härkää sarvista ja otti käsittelyynsä Rush-yhtyeen ikonisen YYZ-kappaleen. Kukin soittajista äänitti ja kuvasi oman osuutensa kotonaan ja Benante koosti nämä sitten yhteen – lopputuloksen voit katsoa ja kuunnella tuosta yläpuolelta.

”Rush inspiroi meitä kaikkia. Alex Lifeson, Geddy Lee ja mahtava Neil Peart eivät ainoastaan olleet uskomattomia soittajia, mutta he myös kirjoittivat parhaimpia kappaleita. On suuri kunnia soittaa teille pätkä YYZ-kappaletta. Toivottavasti biisin taika tekee aamustasi/päivästäsi paremman”, Benante kirjoittaa videon saatteeksi.

Lisää luettavaa