Anthraxin Scott Ian muisti edesmennyttä puolisonsa isää Meat Loafia – ”On niin paljon tarinoita kerrottavana…”

Lukuisat muut muusikot ja julkimot ovat myös surreet laulajaa sosiaalisessa mediassa.

24.01.2022

Legendaarinen laulaja ja näyttelijä Meat Loaf menehtyi 20. tammikuuta. Hän oli kuollessaan 74-vuotias. Suru-uutisen levittyä lukuisat muusikot, näyttelijät ja muut julkisuuden henkilöt julkaisivat sosiaalisessa mediassa muistokirjoituksia Meat Loafille. Yksi heistä oli Anthrax-kitaristi Scott Ian, joka on naimisissa Meat Loafin adoptiotyttären Pearl Adayn kanssa.

”On niin paljon tarinoita kerrottavana ja tiedän, että ajan myötä ne kaikki tulevat myös kerrotuksi. Nyt tiedän vain, että Meatin perintö elää hänen perheensä, Pearlin, Amandan ja Revelin kautta. Heidän ikuinen rakkautensa isäänsä/isoisäänsä (Papa Meatia) kohtaan on isompi kuin se raskaus, joka heidän sydämissään nyt on”, Scott Ian kirjoitti Instagramissa.

Myös Anthrax-yhtyeen some-kanavissa muistettiin Meat Loafia:

”On äärettömän surullista ja käsittämätöntä, että ainutlaatuinen Meat Loaf ei ole enää kanssamme. Syvimmät osanotot Pearlille, Scottille ja kaikille muille läheisille”, yhtyeen Facebook-julkaisussa todetaan.

Meat Loafia muistivat myös muun muassa Alice Cooper, Queenin Brian May, Megadethin Dave Mustaine, Dream Theaterin Jordan Rudess, Whitesnake-keulamies David Coverdale ja Tenacious D, joka jakoi pätkän elokuvastaan, jossa Meat Loaf näytteli Jack Blackin hahmon isää ja myös lauloi elokuvan soundtrackilla. Myös Fight Club -elokuvassa Meat Loafin kanssa näytellyt Edward Norton muisti edesmennyttä kollegaansa.

”En pidä kotonani kuvia elokuvista, mutta tämä minulla on kehystettynä toimistollani, koska se saa minut aina hymyilemään. Siinä on kirjoitettuna ’Rakkautta ja haleja, Meat’. Se tiivistää hänet hyvin. Hän oli hauska, kohtelias ja lämmin kaikkia kohtaan. Todella lempeä sielu”, Norton kirjoitti jakaen kuvan hänestä ja Meat Loafista Robert ”Bob” Paulsonin hahmossa.

”Meille hän tulee aina olemaan Bob. Nuo kuukaudet olivat täynnä naurua. Vaikeinta Meatin kanssa työskentelemisessä oli selvitä noista naurettavista hetkistä läpi pokerinaamalla. Hän saattoi maata pöydällä kuollutta esittäen ja yhtäkkiä alkaa kailottaa Led Zeppeliniä. Hienoja aikoja.”

Lisää luettavaa