Arch Enemyltä uusi faneille omistettu video – ”Jatkakaa taistelua, ystävät!”

Yhtye aloittaa ensi vuoden julkaisemalla coverlevyn.

10.12.2018

Arch Enemy on julkaissut uuden, rajoitetun 7″-singlen Reason to Believe ja sinkun kylkiäisiksi kappaleelle on tehty myös keikkareissuilla kuvattu musiikkivideo.

”Kun olin nuori, olin niin sanotusti ’erilainen nuori’, se, joka erottui muista ikäisistään. Vetäydyin kuoreeni ja musiikkiin. Minulla ei ollut paljon ystäviä enkä ollut suosittu, mikä teki minusta sellaisen kuin olen nyt. Löysin identiteettini intohimosta musiikkiin kuin myös voimaa selvitä noista ajoittain vaikeistakin ajoista nuorena teininä”, biisintekijä Michael Amott kuvailee.

”Kun viimein sain säästettyä tarpeeksi rahaa ostaakseni ensimmäisen kitaran, olin 13-vuotias. Aloin heti luoda omia kappaleita ja perustin hyvin pian ensimmäisen bändini. Enkä ole sittemmin pysähtynyt. Musiikki on ollut mukanani elämäni jokaisella askeleella ja on yhä tänäkin päivänä paras ystäväni ja suurin intohimoni. Olen varma, että moni muu tuntee samoin.”

Reason to Believe syntyi muistellessani nuoruuttani ja kuunnellessani tarinoita, joita fanimme ympäri maailman ovat kertoneet. Tämä on omistettu teille. Jatkakaa taistelua, ystävät!”

Singlen b-puolelta löytyy Tears for Fears -lainakappale Shout (jonka on muuten coveroinut aiemmin muun muassa Disturbed), joka tulee löytymään myös alkuvuodesta julkaistavalta coverlevyltä, joka kokoaa kaikki Arh Enemyn urallaan äänittämät lainakappaleet yhdelle levylle.

Lisää luettavaa