Astu lohikäärmeen hoviin – Trivium julkaisi uuden singlen ja eeppisen videon

Yhtye käytti koronan tuoman ylimääräisen vapaa-ajan uuden biisin tekemiseen.

09.07.2021

Metalliyhtye Trivium on tänään julkaissut uuden singlen In the Court of the Dragon sekä sen kylkeen tehdyn eeppisen musiikkivideon/lyhytelokuvan. Katso Ryan Mackfallin ohjaama ja Lachlan Marksin käsikirjoittama video yltä.

”Aloimme kasata riffejä yhteen viime vuonna, kun keikkojakaan ei ollut näköpiirissä. Päätimme käyttää epätietoisuutta hyväksemme ja poistimme mielestämme kaikki rajoitukset ja muut sitoutumiset, jotka normaalisti koputtelevat takaraivossamme kun olemme jamittelemassa”, basisti Paolo Gregoletto avaa uuden singlen syntyä.

”Nimi tulee Robert W. Chambersin novellista, jonka tarina on täynnä kauhua ja epävarmuutta. Se tuntui hyvin osuvalta tähän aikaan, jossa olemme viimeisen vuoden eläneet. Emme kuitenkaan toistaneet tarinaa sellaisenaan, vaan rakensimme sen ympärille oman kertomuksemme. Kuten jotkut aiemmat kappaleemme tai levymme, tämän biisinkin sanoitusten juuret ovat mytologiassa, mutta tällä kertaa päätimme luoda oman myyttimme, joka istuu musiikkiin. Olimme vapaat luomaat tarinaamme  ja kirjoittamaan biisiä ilman aikarajaa, minkä vuoksi kirjoitus- ja äänitysprosessi oli yksi uramme palkitsevimmista.”

Lisää luettavaa