Atlases solmi levydiilin, julkaisee esikoispitkäsoiton keväällä – katso teaseri

Yhtye heittää loppuvuoden aikana vielä kourallisen keikkoja.

16.11.2018

Ville-Veikko Laaksosen (ex-Oceanwake) keväällä 2017 perustama Atlases on solminut levydiilin saksalaisen Rain Without End Recordsin kanssa ja työstää parhaillaan keväällä julkaistavaa esikoispitkäsoittoaan. Osviittaa tulevasta on tarjolla myös tuoreen teaser-videon verran, katso pätkä tuosta yläpuolelta.

Yhtye kuvailee musiikkiaan moderniksi post-metaliksi, jossa genrelle ominaisiin elementteihin on sekoitettu myös muun muassa kosketin- ja rumpusampleja. Sanoitukset liikkuvat puolestaan apokalyptisen harmailla alueilla ja käsittelevät esimerkiksi ihmismielen ja luonnon vääristymää.

Levyn työstämisen ohessa yhtye heittää loppuvuodesta sekä alkuvuodesta kourallisen keikkoja. Kuluvan vuoden puolella yhtyeen voi nähdä Tampereen Dog’s Homessa 17. marraskuuta, Hämeenlinnan Suistoklubilla 30. marraskuuta ja Seinäjoen Bar15:ssä 15. joulukuuta. Alkuvuonna bändi nousee lauteille ainakin Turun Apollossa 12. tammikuuta yhdessä Calliston kanssa sekä Porin Montussa 25.tammikuuta ja Loimaan Bar Edgarissa 23. helmikuuta.

Lisää luettavaa