Avenged Sevenfold -kitaristi perusti netissä toimivan soittokoulun – ”Haluan antaa faneille mahdollisuuden, jota minulla ei itselläni ollut”

Kitaristin isä on The Synyster Gates Schoolin toinen perustaja.

30.11.2017

Avenged Sevenfold -yhtyeen kitaristi Synyster Gates on perustanut yhdessä isänsä ”Papa Gatesin” eli Brian Haner sr.:n kanssa verkossa toimivan kitarakoulun nimeltään The Synyster Gates School.

Gates kertoo Loudwirelle halunneensa yhdistää koulussaan Youtubesta löytyvän tietomäärän Berkeleyn tai Juilliardin kaltaisten opistojen opetussuunnitelmiin ja kuratointiin. Sivuston tavoitteena on myös luoda koulusta ja sen käyttäjistä yhteisö, joka voi verkostoitua ja jakaa tietoa keskenään: soittajat voivat esimerkiksi ladata omia soittovideoita profiileihinsa.

”Haluan antaa faneille mahdollisuuden, jota minulla ei itselläni ollut nuorena tärkeimmässä kehitysvaiheessani”, Gates sanoo.

The Sinister Gates Schoolin toiminta ei ole vielä alkanut, mutta sen nettisivut ovat jo pystyssä ja halukkaat voivat jo rekisteröityä ilmaiseen palveluun. Gates ei osaa sanoa tarkkaa ajankohtaa, milloin viisi vuotta työstössä olleen koulun toiminta alkaa, mutta toivoo sivuston valmistuvan vielä kuluvan vuoden aikana.

”Matkassa on ollut pari mutkaa, mutta kaikki oppimateriaalivideot ovat valmiita. Kyse on lähinnä nettisivuteknisistä asioista, mutta niiden parissa työskentelee hyvä porukka. Eteen on tullut muutamia pikkujuttuja, joiden kanssa en kuitenkaan perfektionistina pysty elämään, sori! Mutta tarjoamme jo nyt rekisteröityville sähköpostitse opetusvideoita, materiaalia kulissien takaa ja muuta ekstraa.”

Keikalla Synyster Gaten soittoa pääsee Suomessa näkemään puolestaan ensi kesänä, kun Avenged Sevenfold nousee lavalle Hyvinkään Rockfesteillä.

Lisää luettavaa