Avenged Sevenfold, Stone Sour ja Bullet for My Valentine ensi kesän Rockfestiin

Hyvinkäällä esitellään myös uusi rahaton maksujärjestelmä.

20.11.2017

Hyvinkään Rockfestin jo ilmoitetut isomman profiilin esiintyjät, Ozzy Osbourne, Marilyn Manson ja Judas Priest, saavat seurakseen lisää raskasta ulkomaalaisporukkaa. Juuri saapunut tiedote kertoo, että 6.–9. kesäkuuta 2018 soitettavalle festarille on kiinnitetty amerikkalaiset Avenged Sevenfold ja Stone Sour (kuvassa) sekä walesiläinen Bullet for My Valentine.

Kotimaisia esiintyjiään Rockfest on nimennyt tähän mennessä jo aimo nipun, ja joukkoihin kuuluvat muiden muassa Amorphis, Huora, Children of Bodom, Mokoma, Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Santa Cruz.

Poikkeuksellista Rockfestissä tulee olemaan ensimmäistä kertaa Suomessa festariolosuhteissa käytettävä rahaton maksujärjestelmä.

– Kyseessä on teknisesti edistynyt ja lukuisilla muilla megafestivaaleilla hyväksi todettu järjestelmä, jossa rahaa ladataan etukäteen rannekkeelle, festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo.

– Näin voimme nopeuttaa asiointia ja voimme taata turvallisen tavan suorittaa maksuja. Pystymme myös nopeuttamaan jonotusaikoja huimasti sekä parantamaan yleistä palvelun tasoa oppimalla asiakkaiden tarpeista.

Pääsylippuja kauppaa osoite www.rockfest.fi. Vuoden loppuun asti on myynnissä erikoishintaisia pilettejä.

Lisää luettavaa