Awake Again päästelee höyryjä ja pistää pittiin vauhtia – Paras!te-single niputtaa uunituoreen ep:n

A Promise of Better Days esittelee neljä hyvin erilaista kappaletta.

26.04.2024

Turkulainen Awake Again on tänään julkaissut uuden neljä biisiä käsittävän A Promise of Better Days -ep:n. Pienjulkaisu niputetaan Paras!te-singlellä, jonka kuvaillaan olevan raskainta ja nopeinta Awake Againiä tähän mennessä.

”Päätimme, että nyt tehdään biisi moshpittaamiseen! Aiemmissa kappaleissamme on ollut raskaita kohtia riehumista varten, mutta tällä kertaa menoa ei katkaista herkistelyllä! Halusimme tehdä biisin, jonka tahtiin voi juosta circle pittiä koko kappaleen ajan. Mielestäni onnistuimme tavoitteessa kiitettävästi”, solisti Matti Österman kertoo.

”Kappaleen raskaus yhdistettynä epätoivoisiin lyriikoihin luovat täydellisen yhdistelmän omien höyryjen päästelemiseen. Nimi viittaa siihen, kuinka kappaleen protagonisti ei tunnista itseään omassa elämässään eläessään muiden odotusten mukaisesti. Hän ei tiedä onko oman elämänsä herra vai pelkästään loinen”, kuvailee vuorostaan kitaristi Maron Lahdenperä.

Hurjan livebändin maineessa olevan Awake Againin voit nähdä seuraavan kerran livenä tänään (26.4.) Tampereella Hönössä sekä huomenna On the Rocksissa Helsingissä. Molemmilla keikoilla on mukana myös Balance Breach.

Lisää luettavaa