Babylonfallin tuore single on ”rakkauskirje melodödölle” – lyriikoissa käydään läpi konflikteja itsensä ja maailman kanssa

Murder of Crows on tulevan debyyttilevyn toinen singlelohkaisu.

Kouvolalainen Babylonfall julkaisee debyyttialbuminsa Collapse 24. huhtikuuta. Kymmenen biisin kokonaisuus käsittelee nimensä mukaisesti romahtamista niin henkilökohtaisella kuin yhteiskunnallisella tasolla ja mukaan on laitettu lisämausteeksi ripaus scifi-teemoja.

Levyltä on jo aiemmin julkaistu singlenä kappale Stars and Constellations (jonka voit kuunnella täältä) ja tänään päivänvalon näkee toinen singlelohkaisu Murder of Crows, jonka musiikkivideon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Murder Of Crows on omalla tavallaan meidän rakkauskirje vanhan liiton melodödölle. Mutkat suoriksi ja pientä flirttailua ruotsihevin suuntaan siinä samalla. Lyriikoissa käydään läpi konflikteja itsensä ja maailman kanssa, mutta loput voinkin jättää tulkinnan varaan. Musiikkivideo puolestaan kuvattiin kauniissa – ja kummittelevassa – Anjalan kartanossa. Rumpalimme Mikko (Huopainen) oli kuumeessa kun kuvattiin, mutta kaveri jaksoi painaa hyvällä asenteella mitä piti! Lopputulos säväytti ainakin bändin jäseniä satasella. Video tukee musiikkia täydellisesti ja tämän takana pystyy seisomaan ylpeänä”, solisti Okko Solanterä kommentoi.