Babymetalin keikoille erillinen alue lapsille ja ”itsensä fyysisesti heikommaksi tunteville” katsojille

Japanilaisjätti ottaa huomioon myös heikommassa asemassa olevat faninsa.

26.11.2022

Tammikuun 28. ja 29. päivä Tokion Makuhari Messe International Exhibition Hallissa konsertoiva, kawaii metaliksi itsensä luokitteleva japanilainen megabändi Babymetal ottaa tulevilla keikoillaan huomioon kaikki faninsa, aivan pienimmistä alkaen.

Keikoille ollaan järjestämässä niin kutsuttu silent mosh pit -alue, suomennettuna siis hiljainen mosh pit, jonne ovat tervetulleita fanit lapsineen ja esimerkiksi kaikki he, jotka eivät arvele pärjäävänsä fyysisesti muun yleisön seassa.

Alueella seisotaan eikä siellä huudeta, hurrata, puhuta kovaan ääneen tai mellasteta muutenkaan niin että se voisi aiheuttaa kanssakatsojissa epämukavuutta.

Tämän lisäksi keikan pukeutumiskoodiin kuuluu niin kutsuttu Savior Mask. Maski jaetaan jokaiselle konserttiin osallistuvalle, ja sen pitäminen on pakollista siihen saakka, kunnes poistuu konserttialueelta. Mikäli kasvoilla on tartunnalta suojaava maski, Savior Mask tulee pukea sen päälle.

Keikkatiedotteessa kerrotaan, että sellaiset yleisön edustajat, jotka eivät halua näitä sääntöjä noudattaa, tullaan poistamaan alueelta.

Babymetal on julkaisemassa uutta albumia maaliskuussa 2023. Levyn nimeksi on ilmoitettu The Other One. Levyn teaservideo katsottavissa alla.

Lisää luettavaa