Baronessin värisuora täydentyy kullalla ja harmaalla – uusi single julki

Uusi pitkäsoitto julkaistaan kesällä.

14.03.2019

Baroness julkaisee jatkoa vuoden 2015 Purple-albumilleen tulevana kesänä. Yhtye jatkaa värisuoraansa 14. kesäkuuta ilmestyvällä Gold & Grey -levyllä, jolta on tänään julkaistu singlelohkaisu Borderline, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta. Lisäksi yhtye on paljastanut laulaja-kitaristi John Baizleyn taiteileman kansikuvan.

”Maalaus syntyi bändin historian viimeisten 12 vuoden syvällisen tarkistelun ja syvän henkilökohtaisen peilauksen tuloksena. Se on kuudes ja viimeinen osa väriteemaisten levyjemme sarjassa. Matka on ollut todella villi, todellisuus on ollut paljon taruakin ihmeellisempää ylä- ja alamäkineen ja kaiken aikaa tämä bändi on tarjonnut minulle inspiroivan paikan toteuttaa itseäni ja löytyy jonkinlaista lohtua visuaalisista ja soonisista tuotoksistamme”, Baizley avaa.

Gold & Grey käsittää 17 uutta biisiä. Vielä on epäselvää, onko kappaleet jaettu kahdelle levylle vuoden 2012 Yellow & Green -levyn tapaan vai onko tulossa vain yksi pidempi levy. Oli miten oli, biisilista näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:

1. Front Toward Enemy
2. I’m Already Gone
3. Seasons
4. Sevens
5. Tourniquet
6. Anchor’s Lament
7. Throw Me an Anchor
8. I’d Do Anything
9. Blankets of Ash
10. Emmett-Radiating Light
11. Cold Blooded Angels
12. Crooked Mile
13. Broken Halo
14. Can Oscura
15. Borderlines
16. Assault On East Falls
17. Pale Sun

Lisää luettavaa