Battle Beast kiertää Suomea ja Eurooppaa keväällä uuden levyn myötä – ”Tunneskaala on laajempi ja kokonaisuus entistä isompi”

Uutta levyä työstetään parhaillaan.

25.10.2018

Battle Beast työstää parhaillaan ensi vuoden alussa julkaistavaa viidettä pitkäsoittoaan. Julkaisun myötä yhtye heittää maaliskuussa neljä jättikonserttia Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, jonka jälkeen peto suuntaa kuusi viikkoa kestävälle Euroopan-kiertueelle.

Odotetun albumin tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös edellisen Bringer of Pain -albumin. Levy nousi Suomessa listaykköseksi ja palkittiin muun muassa vuoden parhaan metallilevyn Emmalla, joten odotukset seuraajan suhteen onvat korkealla.

”Raskaat biisit ovat entistäkin raskaampia, poppiherkut popimpia, rock-elementit rouheampia ja soundit mehukkaampia. Tunneskaala on laajempi ja kokonaisuus monessa mielessä entistä isompi”, kuvailee Björkroth tulevaa levyä.

Euroopan julkaisukiertueen avausbändinä soittaa helsinkiläinen Arion, Suomen julkaisukeikkojen special guestit julkaistaan myöhemmin. Lippujen ennakkomyynti alkaa perjantaina 26. lokakuuta ja lippuja saa alkaen 36,50 eurolla.

Suomen julkkarikonsertit ja lipunmyyntipisteet ovat seuraavat:

22.3.2019 – Helsinki, Black Box, Helsingin Jäähalli (Ticketmaster.fi)
23.3.2019 – Turku, Logomo (Lippu.fi)
29.3.2019 – Tampere, Pakkahuone (Lippu.fi & Tiketti.fi)
30.3.2019 – Oulu, Teatria (Ticketmaster.fi)

Lisää luettavaa