Battle Beast, Xysma, Ensiferum… – Qstock julkisti lisää esiintyjiä

Päiväliput nyt myös myynnissä.

30.01.2020

Oulun Qstock on vahvistanut tänään kattaustaan pitkällä listalla uusia esiintyjiä. Raskaampaa ja rockimpaa laitaa edustavat Battle Beast, Ensiferum, Lähiöbotox, Radiopuhelimet sekä juhlakeikkoja tänä vuonna tekevä kulttibändi Xysma.

Uusien kiinnitysten myötä on julkistettu myös festivaalin tähänastisen ohjelmiston päiväkohtainen jaottelu. Qstock näyttää tällä hetkellä kokonaisuudessaan seuraavalta (ohjelmisto täydentyy vielä kevään aikana):

Perjantai 24.7.: Amaranthe (SE), Atomirotta, BEHM, Elastinen, Ellinoora, Ensiferum, Herra Ylppö & EX, IBE, JVG, Kuumaa, Maustetytöt, Nelli Matula, Pyhimys, Radiopuhelimet ja Vesala.

Lauantai 25.7.: Abreu, Battle Beast, Chisu, Cledos, J. Karjalainen, JC Stewart (UK), Jinjer (UA), Lähiöbotox, Mariska, Sanni, The Darkness (UK), Volbeat (DK) ja Xysma.

Jaottelun myötä myyntiin on laitettu nyt myös päiväliput jo aiemmin myynnissä olleiden kahden päivän lippujen lisäksi. Liput myy Ticketmaster.

Qstock järjestetään 24.-25. heinäkuuta Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä perättäisenä kesänä ja viime vuonna tehtiin kävijäennätys eli 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Lisää luettavaa