Battle Beastin uusi levy on täällä – sen kunniaksi paistatellaan päättymättömän kesän auringossa

Yhtye nousee tänään lavalle Helsingin Jäähallissa.

22.03.2019

Maailmallakin menestynyt metalliyhtye Battle Beast on julkaissut tänään viidennen pitkäsoittona No More Hollywood Endings. Julkaisua juhlistetaan Markus Niemisen ohjaamalla uudella Endless Summer -musiikkivideolla, jonka voit ottaa haltuusi tuosta yläpuolelta.

Endless Summer tuo ripauksen aurinkoa raskaampien kappaleiden joukkoon. Se on hyväntuulinen kesäbiisi, jossa muistellaan kuumaa ja huoletonta kesää vuosien takaa. Käännä nupit kaakkoon, veivaa ikkunat auki ja kuivaa tukka kruisailemalla kuumalla motarilla”, kuvailee uuden levyn tuottanut kosketinsoittaja Janne Björkroth.

Battle Beast aloittaa pitkän Euroopan-kiertueensa tänään neljällä Suomen-keikalla. Keikkaputki alkaa Helsingin Jäähallista ja jatkuu huomenna Turun Logomossa ja ensi viikolla Tampereen Pakkahuoneella sekä Oulun Teatrialla. Mukana menossa nähdään CyHra, Arion ja Tyrantti.

Muistutettakoon lisäksi, että paljon Battle Beast -asiaa on myös tänään ilmestyneessä uudessa Inferno-lehdessä pitkän haastattelun verran. Kannattaa siis käydä suit sait sukkaleen lähimmässä lehtipisteessä.

Lisää luettavaa