Battle Beastin uusi levy tänään julki – asiaa juhlistetaan myös uudella musiikkivideolla

"Tavoitteenamme oli tehdä mielenkiintoinen ja mukaansatempaava levy, jolla on sekä kevyempiä bilebiisejä että raskaampiakin kappaleita", kuvailee kosketinsoittaja Janne Björkroth.

21.01.2022

Battle Beast on tänään (21.1.) julkaissut uuden Circus of Doom -pitkäsoittonsa. Sen kunniaksi yhtye on julkaissut myös uuden musiikkivideon kappaleelle Wings of Light. Videon ja levyn pariin pääset tuosta alempaa.

”Tavoitteenamme oli tehdä mielenkiintoinen ja mukaansatempaava levy, jolla on sekä kevyempiä bilebiisejä että raskaampiakin kappaleita. Lopputulos on monipuolinen kokonaisuus, joka kuulostaa sekä tuoreelta että tutulta Battle Beastilta. Albumi on nimetty massiivisen avausraitansa mukaan. Tarttuva ja teatraalinen kappale pitää sisällään villejä orkestraatioita, kiinnostavia yksityiskohtia ja monia tarinoita. Siinä mielessä kappale heijastaa koko levyä, ja se sopi mielestämme hyvin nimibiisiksi sekä aloittamaan kokonaisuuden, vaikka kyseessä ei olekaan teema-albumi. Kuten Circus of Doom -kappale, koko levy on kiehtova ja monitasoinen. Kuin yllätyksellinen päivä sirkuksessa”, kuvailee kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka on kahden edellisen levyn tapaan tuottanut ja äänittänyt myös tulevan albumin.

 

Lisää luettavaa