”Biisi kulkee teutoniheavyn telaketjuilla” – suomalainen Celesti Alliance tarjoaa uuden musiikkivideon

Melodista heavy metalia vuodesta 2013 soittanut helsinkiläinen Celesti Alliance julkaisee  toisen virallisen äänitteensä, Time to Rise -ep:n, 29. syyskuuta.

Saksalaisen sek’ brittiläisen heavyn viitoittamalla tiellä kulkeva yhtye julkaisee uutena musiikkivideona tulevan ep:n avauskappaleen One with the Wildlifen.

One with the Wildlife on kitaristimme Tuukan (Nurmi-Aro) kynästä, mutta se on myös ensimmäinen CA-kappale, jonka tekoon pääsin osallistumaan, viime vuonna porukkaan liittynyt laulaja Valtteri Heiskanen kertoo.

– Biisi kulkee teutoniheavyn telaketjuilla ja saa ensiriffeistä lähtien saappaan polkemaan lattiaa! Tästä syystä tuntuikin varsin luontevalta ja varmalta valinnalta tehdä siitä musiikkivideo.

– Satuin lukemaan Michael Blaken Tanssii susien kanssa -romaania samaan aikaan kun kuulin ensimmäisen demon kyseisestä biisistä. Kevin Costnerin ohjaama ja pääosittama loistava leffa oli toki jo entuudestaan tuttu, ja pienen tuumailun jälkeen totesin aiheen sopivan myös biisin tunnelmaan. Tein alustavat sanat ja laulut, jonka jälkeen muokkasimme aihiota muutaman kierroksen Tuukan kanssa.

YouTube video

Lisää luettavaa