Black Sabbath, Metallica ja Dokken funkimpana kuin koskaan – mashup-velho ylitti jälleen itsensä

Bill McClintock = nero!

30.07.2019

Youtube on täynnä enemmän tai vähemmän vakavasti otettavia mashup-tehtailuja, mutta yksi taitavimmista ja nerokkammista alan tekijöistä on ehdottomasti Bill McClintock, jonka neronleimauksia ovat muun muassa sellaiset klassikot kuin Ronnie James Dion ja The Jackson 5:n Let’s Dance, Let’s Shout, Slayeriä ja Whamia yhdistellyt Careless Whisper in the Abyss sekä Panteran ja Bill Withersin iloisesti naittanut Use My Mouth for War.

McClintockin tuoreimmalla tuotoksella mies on kuitenkin heittänyt samaan soppaan ei vain kahta vaan peräti neljä eri kappaletta. Tuosta yläpuolelta voit ottaa haltuusi War Puppets Rise to Heaven -mashupin, jossa trumpetisti Herb Alpertin Rise-instrumentaali toimii funkahtavana pohjana Black Sabbathin War Pigsille sekä Metallican Master of Puppetsille. Onpahan sekaan heitetty vielä kaiken kukkuraksi pätkä Dokkenin Heaven Sent -kappaletta.

Ei voi kuin nostaa hattua päästä ja hämmästellä, mistä ihmeestä on tullutkin mieleen heittää juuri nämä kappaleet yhteen – ja miten hyvin lopputulos myös toimii!

Lisää luettavaa