Bob Malmström näyttää taas ylivoiman mallia: Så som på Strömsö on täysin puolueettoman tutkimuksen mukaan Suomen historian kovin kasarirock-biisi

Porvaricoren mestarit vauhdissa taas.

21.06.2023

Nummirockissa ja Tuskassa esiintyvä porvaricoren suurlähettiläs Bob Malmström on julkaissut uuden singlen Så som på Strömsö ja lähestynyt sen tiimoilta toimitusta seuraavalla saatekirjeellä:

”Oletko kyllästynyt katsomaan musiikkivideoita, joissa sisämaakaupunkien liekkipipoiset työttömät huutavat heviä autioituvien kaupunkiensa hylätyissä teollisuuskiinteistöissä? No kukapa ei olisi! Onneksi suosikkiyhtyeesi Bob Malmström näyttää taas ylivoiman mallia ja kuvasi musiikkivideon Strömsössä! Aurinkoa! Hyvää meininkiä! Ei työttömyyttä! Meni TASAN niin kuin Strömsössä. Suomi-suomenruotsi -maaottelun voi jo tässä vaiheessa tuomita ankkalammikon hyväksi, sillä Bob Malmströmin uusi sinkku on täysin puolueettoman tutkimuksen mukaan Suomen historian kovin kasarirock-biisi. Tee kerrankin elämässäsi hyvä päätös ja katso Bob Malmströmin uusi musiikkivideo, tai kuuntele se valitsemastasi stream-lähteestä. Kyllä se siitä!”

Lisää luettavaa