Borgholm liekeissä – In Flames järjestää ensi kesänä oman festivaalin

22.12.2017

Ruotsalaisbändi In Flames on ilmoittanut järjestävänsä oman festivaalin. Tapahtuman nimeksi on annettu Borgholm Brinner, eli Borgholm palaa. Kekkerit järjestetään 1200-luvun lopussa rakennetun Borgholmin linnan edustalla Öölannin saarella.

27.-28. heinäkuuta pidettävän tapahtuman pääesiintyjänä toimii tietysti In Flames, mutta mukana on myös viisi muuta bändiä, joiden nimet ilmoitetaan hieman myöhemmin.

Spesiaalin viikonlopun tarjontaan kuuluvat myös hyvä ruoka ja juoma, sekä muutamat yllätykset, jotka paljastuvat luonnollisesti vasta itse tapahtumassa.

– Luulen, että tällainen on jokaisen bändin haaveissa – tai ainakin se on ollut meidän haaveissamme – ja nyt on oikea hetki toteuttaa tämä tapahtuma, laulaja Anders Fridén kertoo.

– On sanoinkuvaamaton fiilis, että meillä on musiikkimme keräämä yhteisö, ja vielä hienompaa on, että voimme kokoontua fyysisesti samaan paikkaan nauttimaan musiikista ja ryypiskelystä. Ja kaiken lisäksi tapahtumapaikkana on linna. Mikäli kaikki tapahtuisi jossain kuralätäkössä, se ei olisi näköisemme festivaali.

– Tapahtuma on todella erityinen, joten fanimme saavat täydellisen kiitoksen siitä, että he ovat seuranneet meitä parin vuosikymmenen ajan. Olemme myös valinneet nipun muita bändejä, ja vaikka emme voi vielä paljastaa heidän nimiään, voimme taata, että emme tuota pettymyksiä.

Borgholm Brinnerin kotisivuille pääset täältä.

Lisää luettavaa