Bruce Dickinson uudesta sooloprojektistaan: ”Se on musiikkia, mutta myös paljon, paljon muuta”

Laulaja ei halua vielä paljastaa liikaa The Mandrake Project -albumistaan.

10.10.2023

Viimeksi vuonna 2005 Tyranny of Souls -sooloalbumin julkaissut Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson julkaisee uuden The Mandrake Project -sooloalbumin alkuvuodesta 2024. Dickinson on nyt julkaissut omalla virallisella Youtube-kanavallaan lyhyen videotervehdyksen, jossa tämä puhuu tulevasta soolotuotoksestaan kryptiseen sävyyn.

”Kaikki ovat pohtineet, mistä kaikessa tässä on kyse. No, kyseessä on siis The Mandrake Project ja se on musiikkia, mutta myös paljon, paljon muuta. Sen enempää en aio paljastaa vielä, koska asia valkenee kyllä itsestään, jahka käymme sitä kanssanne läpi kerros kerrokselta”, Dickinson toteaa salamyhkäisenä.

”Olemme työstäneet tätä vuodesta 2014 asti. Silloin sitä ei vielä kutsuttu The Mandrake Projectiksi, mutta ajan myötä se on kasvanut ja kehittynyt. Ja luoja, miten paljon se onkaan niin tehnyt. Luulen, että tulette olemaan tästä todella innoissanne ja toivon, että rakastatte sitä, mitä olemme teitä varten luoneet.”

The Mandrake Projectille ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta ensimmäiset soolokeikat Meksikossa ja Brasiliassa on jo vahvistettu huhti-toukokuulle 2024. Projektille on luotu myös omat viralliset verkkosivut, jossa on listattu tulevat soolokeikat ja jota kautta voi ilmoittautua sähköpostilistalle ja saada ensimmäisten joukossa uutisia projektin tiimoilta.

Lisää luettavaa