Cannabis Corpse pölähtää taas savuverhon takaa – ensisoitossa uuden levyn debyyttisingle

Left Hand Pass on huumorijengin viides pitkäsoitto.

21.06.2017

Ganjankatkuista hauskanpito-death metalia jo yli kymmenen vuotta sahannut Cannabis Corpse julkaisee syksyllä uuden pitkäsoiton. Left Hand Pass – joka on siis tietysti väännös Entombedin Left Hand Pathista – ilmestyy 8. syyskuuta ja ensimmäiset henkoset saadaan nyt ensisoitossa olevan Chronic Breed -kappaleen muodossa.

Municipal Waste -yhtyeestäkin tuttu basisti-laulaja Phil ”Landphil” Hall kuvailee uuden kiekon tuovan yhtyeen death metaliin tuoreen tuulahduksen. Tästä on Landphilin mukaan pitkälti kiittäminen kitaristi Ray Suhya, jolle annettiin biisejä kirjottaessa aiempaa enemmän tilaa. Suhy itse lisää levyllä olevan paljon tarttuvia ja brutaaleja hetkiä ja nyt julkaistavan kappaleen olevan yksi henkilökohtaisista suosikeistaan.

Chronic Breed oli yksi viimeisimmistä levylle valmistuneista biiseistä, jota viilattiin moneen otteeseen ennen kuin haluamamme flow löytyi. [Josh ”HallHammar” Hall] soitti tappavan kovat rummut ja Landphil lauloi mielestäni paremmin kuin koskaan aiemmin”, Suhy hehkuttaa.

Left Hand Pass -levyn kappalelistahan näyttää puolestaan seuraavalta:

1. The 420th Crusade
2. In Dank Purity
3. Final Exhalation
4. Chronic Breed
5. In Battle There Is No Pot
6. Grass Obliteration
7. Left Hand Pass
8. Effigy of the Forgetful
9. Papyrus Containing the Spell to Protect Its Possessor Against Attacks from He Who Is in the Bong Water
10. The Fiends that Come to Steal the Weed of the Deceased

Lisää luettavaa