Cannibal Corpsesta ja Killswitch Engagestä tuttujen muusikoiden bändi on aktivoitunut

23.07.2016

Killswitch Engagen kitaristi Adam Dutkiewicz, Cannibal Corpsen laulaja George ”Corpsegrinder” Fisher ja entisenä The Black Dahlia Murder -rumpalina tunnettu Shannon Lucas ovat aktivoineet vuodesta 2011 itämässä olleen bändinsä.

Yhtyeen nimi on Serpentine Dominion, ja sen Facebook-sivujen mukaan ensimmäiset näytteet musiikista tullaan kuulemaan 11. elokuuta.

Dutkiewcz kertoi bändin synnystä Decibel-lehden haastattelussa.

– Kun Killswitch, Cannibal Corpse ja Black Dahlia rundasivat Rockstar Energy Drink Mayhem -festareilla, hengailin Georgen kanssa, ja sanoin, että ”hei, jos kirjoitan sinulle muutaman biisin laulettavaksi, haluaisitko vetää ne?” ja hän vastasi, että ”totta vitussa!”

– Biisit on kirjoitettu erityisesti häntä varten, koska hän on yksi kaikkien aikojen suosikkilaulajistani. Kun hän vastasi kyllä, olin heti valmis hommiin!

Dutkiewicz kertoi myös yhtyeen musiikillisesta suuntauksesta.

– Se ei ole aivan suoraa death metalia, vaan mukana on myös melodisia juttuja, mutta musiikki on paljon nopeampaa ja vihaisempaa kuin Killswitchillä. Rumpalointi on pääasiassa blastiä, ja Shannon on yksi harvoista kavereista tällä planeetalla, jotka osaavat vetää tällaista kamaa tarpeeksi hyvin.

Bändin levy-yhtiö on maineikas Metal Blade Records ja levy ilmestyy myöhemmin tämän vuoden puolella.

Lisää luettavaa