Century Media otti Grave Pleasuresin suojiinsa – uusi levy julkaistaan syksyllä

Motherblood on Beastmilk-yhtyeen raunioista nousseen bändin toinen pitkäsoitto.

24.06.2017

Hiljattain Killing Joke -yhtyettä Euroopan-kiertueella lämmitellyt Grave Pleasures on solminut levydiilin kansainvälisen Century Media -levy-yhtiö kanssa.

Century Media julkaisee yhtyeen toisen pitkäsoittonsa Motherblood myöhemmin syksyllä syys-lokakuun tienoilla. Briteissä sijaitsevalla Orgone-studiolla työstetyn levyn on tuottanut Jaime Gomez Arellanon (Paradise Lost, Ghost, Cathedral) ja se on samalla yhtyeen nykykokoonpanon ensimmäinen pitkäsoitto.

– Kuten muinaisina aikoina vuodatettiin verta uhrilahjana, myös me laskemme jalkojenne juureen pyhimmän lihamme. Tämä levy määrittelee death-rockin rohkeasti uudelleen ja se tulee olemaan mahtavin ja likaisin julistuksemme. Jos et ole koskaan tanssinut luurankojen kanssa, tämä levy on sinulle porttihuume kaikkiin hautojen nihilistisiin iloihin, nokkamies Mat McNerney sanailee.

McNerney on myös erittäin mielissään levydiilistä, jonka yhtye solmi Century Median A&R-pomo Jens Prütenin kanssa. Prüten näki yhtyeen viime vuoden lopulla keikalla Ruotsissa ja halusi tämän jälkeen ehdottomasti tehdä bändin kanssa yhteistyötä, McNerney kertoo.

– Minusta se on paras tapa toimia levy-yhtiön kanssa: hengailla ja ystävystyä ihmisten kanssa ja nauttia hyvästä musiikista yhdessä. Näin suhteesta tulee enemmän kuin pelkkää bisnestä; siitä tulee osa koko tätä kokemusta, minkä vuoksi me tätä ylipäänsä teemme.

Lisää luettavaa