Children of Bodomin uuden kitaristin tilanne vielä epäselvä

07.04.2016

Children of Bodomin kitaristi-laulaja Alexi Laiho antoi hiljattain haastattelun Ultimate Guitar -nettisivustolle, jossa mies kertoi uuden livekitaristin Daniel Freybergin (Naildown, ex-Norther) mahdollisesta liittymisestä bändiin.

– Olen tuntenut hänet yli kymmenen vuotta, ja tiesin muiden bändiensä ansiosta, että hän osaa soittaa. Kun aloimme etsimään uutta kitaristia, kokeilimme hommaa parin ulkomaalaisen jätkän kanssa, mutta homma ei toiminut. Freyberg heitti, että ”jos tarvitsette apua, kertokaa vain”, Laiho muistelee.

– En ollut kuullut hänen soittoaan vähään aikaan, joten sain hänet tekemään pienen soittovideon, ja homma kulki. Daniel on kova tekemään töitä, ja nopea oppimaan, joten tähän mennessä kaikki on sujunut loistavasti. Tilanne on kuitenkin se, että emme ole vielä oikein päättäneet, että onko hän vakituinen jäsen vai ei. Emme ole vielä varmoja oikein mistään.

Laihon mukaan Bodom-muusikolta vaaditaan muutakin kuin soittotaitoa.

– Oikeastaan itse soittaminen on lopulta aika pieni osa bänditoimintaa. Tärkeämpää on, että ympärillä on porukkaa joiden kanssa tulee toimeen. Olemme kiertueella koko ajan, joten periaatteessa asumme toistemme kanssa, joten on todella tärkeää, että tulemme toimeen. Yksi jätkä voi pilata koko bändihengen. Olen nähnyt sen tapahtuvan niin monelle yhtyeelle, että en halua sitä meidän keskuuteemme.

Children of Bodomin viimeisin levy I Worship Chaos ilmestyi viime vuonna.

Lisää luettavaa