Children of Bodomin spessukeikka, Vltimas, High on Fire… – Tuskan kattaus komistui toden teolla

Bodom soittaa Suvilahdessa Hate Crew Deathroll -erikoiskeikan.

15.10.2019

Helsingin Suvilahdessa 26.-28. kesäkuuta järjestettävä perinteinen Tuska-festivaali on julkistanut lisää esiintyjiä. Ja kattauksesta on näköjään muodostumassa varsin kova.

Pääesiintyjäksi aiemmin julkistetun Kornin lisäksi Tuskassa kuullaan muun muassa Children of Bodomin erikoiskeikka, jonka aikana Alexi Laiho ja kumppanit soittavat vuoden 2003 Hate Crew Deathroll -albuminsa. Kyseinen spesiaali on ensi kesänä ainoa laatuaan Suomessa.

Lisäksi Tuskaan on kiinnitetty vakuuttavan debyyttilevyn alkuvuodesta pöytään iskenyt alan tekijänimistä koostuva Vltimas, Matt Piken pyörittämä High on Fire, kovassa nosteessa oleva ukrainalainen Jinjer, ranskalainen dark synth -ilmiö Perturbator, grimeä, hip hopia ja metallia yhdistelevä Hacktivist, black ’n’ rollia tarjoileva Midnight sekä synkeää elektromusiikkia esittävä Skynd. Myös juuri uuden Heart Like a Grave -pitkäsoiton julkaissut Insomnium on lisätty festivaalin kattaukseen.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139€ vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Päivitys: Koska Children of Bodomin nykykokoonpano lopettaa toimintansa 15.12. jälkeen, on Tuskaan kaavailtu Hate Crew Deathroll -spesiaalikeikka peruttu ennakkotiedoista poiketen.

Lisää luettavaa