Corey Taylor ei ymmärrä keikkoja puhelimillaan kuvaavia faneja – ”Pelkäättekö oikeaa elämää todella niin paljon?”

Slipknot- ja Stone Sour -nokkamies haluaa fanien nauttivan keikoista mieluummin paikan päällä ja elävän hetkessä.

02.08.2017

Älypuhelimien myötä keikkojen kuvaaminen yleisöstä käsin on nykyään varsin normaalia ja tavanomaista. Jotkut artistit suhtautuvat asiaan lempeämmin kuin toiset, ja muun muassa Slipknot on koostanut faniensa kuvaamista videoista oikein virallisen musiikkivideon. Toisaalta yhtyeen nokkamies Corey Taylor ei henkilökohtaisesti siedä eturivissä puhelin ojossa pönöttäviä katsojia ja onpahan mies jopa läpsinyt luureja irti faniensa näpeistä.

Tuoreessa Loudwiren haastattelussa Taylor keskusteli tarkemmin aiheesta ja sanoi olevansa lähinnä hämmentynyt tällaisesta toiminnasta. Hän kuitenkin painottaa, että vaikka hän itse ei puhelimella videon kuvaamista ymmärräkään, saavat fanit tehdä keikoilla mitä haluavat.

”Senkun otat puhelimen mukaan, ota kuvia, tee mitä lystäät. Mutta miksi teet niin? Sinähän olet jo paikalla! Ota kuvia, tee mitä haluat, mutta miksi sinä videoit keikkaa? Eikä edes se itse kuvaaminen, mutta se, miten tuijotat kuvatessasi sitä pientä ruutua. Hei, olemme ihan edessäsi! Pelkäättekö oikeaa elämää todella niin paljon, ettette voi tehdä mitään, jos se ei ole siinä pienellä näytöllä?” Taylor kummastelee.

Taylor promoaa ja kiertää parhaillaan Stone Sourin kanssa bändin tuoreen Hydrograd-albumin tiimoilta Slipknotin pitäessä luovaa taukoa. Slipknotin tuore konserttielokuva Day of the Gusano puolestaan esitetään syyskuussa elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti. Suomessa elokuvaa pääsee katsomaan viidellä paikkakunnalla.

Lisää luettavaa