Corey Taylor kertoo uuden Slipknot-naamionsa taustoista – ”Jos haluatte pahiksen, niin pahiksen te saatte”

Naamion on tehnyt efektivelho Tom Savini.

Kuva: Roadrunner Records

Slipknot julkaisee uuden We Are Not Your Kind -pitkäsoittonsa 9. elokuuta ja tuttuun tapaan uuden levyn myötä myös yhtyeen ulkoasu ja naamiot vaihtuvat uusiin ja päivitettyihin versioihin. Nokkamies Corey Taylor keskusteli omasta naamiostaan tuoreessa Kerrang!-lehdessä ja kertoi työstäneensä sitä erikoistehosteveteraani Tom Savinin (Friday the 13th, Dawn of the Dead, From Dusk ’til Dawn) kanssa.

”Minusta on tavallaan tehty jollain oudolla tavalla konna, mikä on ihan okei. Se oli väistämätöntä eikä se juuri häiritse minua. Olen aina yrittänyt olla hyvä isä, hyvä mies, hyvä ihminen. Jouduin kokemaan paljon paskaa muutama vuosi sitten ja sinä aikana moni muutti mielipiteensä minusta. Kenties he kyllästyivät kuulemaan nimeäni, mikä on kyllä vitun totta – jopa minä itsekin saavutin pisteen, jossa kyllästyin kuulemaan omaa vitun nimeäni”, Taylor nauraa.

”Tuumin, että jos haluatte pahiksen, niin pahiksen te saatte. Visioni oli luoda jotain todella epämukavaa – ei ainoastaan pitää päässä vaan muiden katsella. Halusin sen näyttävän joltain, mitä joku on väsännyt kellarissaan, jonka ainoa tarkoitus on häiritä muita. Se edustaa sitä, miten yleisön mielipide muuttuu silmänräpäyksessä ja miten tyyppejä halutaan murtaa elämäntapojensa vuoksi, vaikkei heitä edes oikeasti tunne.”

”Sen puolen omaksuminen on ollut todella vapauttavaa. Että haista vittu, en välitä paskan vertaa, mitä ajattelet minusta, joten tässä sinulle tämä!”

Slipknot esitteli uudet maskinsa viime viikolla esiintyessään Jimmy Kimmelin talk show’n musiikkivieraana. Samalla yhtye soitti kaksi biisiä uudelta levyltään.