Corey Taylor puhuu Slipknotin tulevaisuudensuunnitelmista – ”Olemme astumassa aivan uuteen maailmaan”

Laulaja vihjailee yhtyeen työstävän konseptialbumia.

11.03.2021

Slipknot-nokkamies Corey Taylor kertoili hieman naamiobändin kuulumisista tuoreessa 95.5 KLOS:n New & Approved -ohjelman haastattelussa. Laulaja sanoo yhtyeen työstävän jo seuraajaa vuoden 2019 We Are Not Your Kind -albumilleen.

”Meillä on kasassa jo paljon materiaalia. Minä ja Clown (perkussionisti Shawn Crahan) olemme keskustelleet ideasta, joka toteutuessaan olisi todella, todella siisti. On mahdollista, että siitä tulee konseptilevy – jos vain saamme homman toimimaan”, Taylor vihjailee.

”Musiikki on joka tapauksessa uskomatonta ja laajentaa siitä, mitä teimme We Are Not Your Kindilla. Mutta mikä parasta, se ei ole pelkästään sitä, vaan kaikkea mitä Slipknot-projektilta voit haluta; on raskasta kamaa, synkkää kamaa, melodista kamaa ja outoa kamaa. On niin monia mausteita, joita voimme käyttää, että tässä vaiheessa sekoittelemme ja paritamme niitä ja katsomme, mikä kuulostaa meistä mielenkiintoiselta.”

”Sen enempää en pysty vielä sanomaan, mutta sen sanon, että se kama on todella, todella hyvää. Olemme astumassa aivan uuteen maailmaan ja se on meistä jännittävää. Kaikkien näiden vuosien jälkeen olemme aina onnistuneet ylittämään itsemme, joten jos onnistumme tässä, sitä on todella vaikea enää ylittää.”

Slipknotin on tarkoitus tulla Suomeen loppukesästä ja konsertoida Turun uudella suurkonserttialueella 7. elokuuta. Vielä toistaiseksi kiertuesuunnitelmiin ei ole tullut muutoksia, mutta seuraamme tilannetta.

Lisää luettavaa