Corey Taylor Slipknotin uudesta lavashow’sta: ”Vihdoin meillä on rahaa tehdä jotain, mistä olemme haaveilleet jo vuosia”

Laulaja sanoo bändin pääsevän viimein tekemään haluamiaan "Iron Maiden"-juttuja.

26.06.2019

Slipknot-solisti Corey Taylor keskusteli bändin tulevasta albumista sekä uudistetusta lavashow’sta BBC-radion Rock Show -ohjelman haastattelussa. Taylorin mukaan bändin nykyinen show – joka debytoi Hyvinkään Rockfesteillä kesäkuun alussa – on jotain, mitä yhtye on tavoitellut jo pitkään.

”Soitamme todella hyvin ja meillä on lavasteita, jotka on napattu esimerkiksi All Out Life -singleltä tai Dualityltä. Vihdoin meillä on rahaa tehdä jotain, mistä olemme haaveilleet jo vuosia, jos ollaan ihan rehellisiä”, Taylor hehkuttaa.

”Emme halua tuoda mitään väsynyttä ja hutiloitua paskaa mukanamme. Siihen olemme joutuneet tyytymään lähes koko uramme ajan tähän asti. Setti on hyvin interaktiivinen, siellä on videoita ja tulta ja se näyttää kuin joltain tehdaskompleksilta. Tämä on meidä yrityksemme tehdä sellaista ’Iron Maiden’-juttua, mihin olemme pyrkineet jo jonkun aikaa.”

Tulevasta We Are Not Your Kind -albumista puhuttaessa Taylor sanoo bändin venyttäneen rajojaan luovuuden ja kokeilemisen suhteen kenties enemmän kuin koskaan aiemmin, mutta pitänyt silti kiinni identiteetistään.

”On bändejä, jotka kurottelevat uusiin suuntiin, mutta samalla unohtavat, keitä he ovat – he unohtavat, että heillä on yleisö, joka odottaa tietynlaista… Ei sen tarvitse olla ihan samaa juttua, mutta siinä pitää olla se tietty tunne, mitä he hakevat ja haluavat kuulla”, Taylor pohtii.

”Voit mennä niin pitkälle kuin haluat, mutta sinun täytyy pystyä vetämään yleisö sen tunteen äärelle, joka teki heistä faneja alun alkaenkin. Ja mielestäni onnistuimme siinä tällä levyllä.”

Taylorin haastattelun litteroinnista vastasi Blabbermouth.

Lisää luettavaa