Corey Taylor sooloilee taas – covereita ja akustisia vetoja sisältävä kokoelma ilmestyy pian, toinen sooloalbumi työn alla

Uusi single julkaistaan tulevana perjantaina.

08.02.2022

Slipknotista ja Stone Sourista tuttu Corey Taylor on kiireinen mies. Sen lisäksi, että laulaja on viime ajat paiskinut hommia Slipknotin seuraavan levyn parissa, on tällä ollut aikaa myös soolohommille. Taylor paljasti Trunk Nationin haastattelussa julkaisevansa kuluvan kuun lopulla kokoelman, johon on koottu laulajan vuosien varrella esittämiä covereita sekä akustisia versioita tämän CMFT-soololevyn kappaleista.

”Ensimmäinen single julkaistaan 11. helmikuuta. Se on cover John Caffery & The Beaver Brown Bandin On the Dark Side -kappaleesta, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista rock-kappaleista. Se on kaikkien suosikki keikkabiisi. CMFT:n b-puolien kokoelma ilmestyy sitten 25. helmikuuta”, Taylor toteaa.

Eikä tässä vielä kaikki:

CMFT 2 on kirjoitettu ja demotettu. Se on valmiina lähtötelineissä. Kirjoitamme myös jatkuvasti lisää materiaalia. Olemme siis hyvässä tilanteessa ja pääsemme luultavasti ensi vuonna levyttämään uutta levyä. Luonnollisesti se tapahtuu sen jälkeen, kun Slipknot on saanut hoidettua hommansa.”

Niin, mites ne ”Slipknot-hommat” sitten? Taylorin mukaan asiat etenevät silläkin saralla mallikkaasti.

”Levy on itse asiassa nyt miksattavana, mikä on aika siistiä. Menee luultavasti kolmisen kuukautta [ennen kuin levy julkaistaan]. Kansitaide on valmis ja meillä on levylle nimi. En kerro sitä nyt, mutta olemme aika täpinöissämme. Toivon mukaan alle kolmen kuukauden sisään saamme singlen ulos ja kolmen kuukauden kuluttua sitten itse levyn”, Taylor sanoo.

”Levy on synkempi kuin We Are Not Your Kind, mutta sillä on rutkasti melodioita. Olen sanonut kaikille, että se on kuin hevimpi versio Vol. 3:sta.”

Lisää luettavaa