Corey Taylor: Stone Sourin Fabuless-single kertoo ”Tupperware-julkkiksista” – ja erityisesti eräästä tietystä tosi-tv-perheestä

"Sano yksikin asia, mitä ne ihmiset ovat tehneet."

Kesäkuussa tuoreimman albuminsa Hydrograd julkaissut Stone Sour julkaisi ensimmäisten singlelohkaisujen joukossa keväällä kappaleen Fabuless sekä siihen tehdyn musiikkivideon, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Nokkamies Corey Taylor avasi hiljattain kappaleen taustoja A Music Blog, Yea? -blogin haastattelussa ja paljasti kappaleen olevan osoitettu tosi-tv:n luomille nykyajan turhille julkkiksille – erityisesti eräälle tietylle ”klaanille”.

”Televisiossa on nykyään niin paljon ohjelmia, jotka saavat minut raivon valtaan, että yritän välttää koko laitteen katselemista. Mutta on aika ilmeistä, että se [Fabuless] on suunnattu Kardashianeille”, Taylor avautuu.

”Kappale kertoo niistä, jotka ovat julkisuudessa täysin ilman syytä. Sano yksikin asia, mitä ne ihmiset ovat tehneet. Heidän isänsä teki jotain, mutta he itse eivät ole tehneet mitään edes etäisesti tärkeää. He ovat näitä uuden ajan Tupperware-julkkiksiä; nättejä ulkoa, mutta sisältä pelkkää tyhjää.”