”Ei mitään hävettävää” – Cradle of Filthin Lindsay Schoolcraft avautuu tarpeesta tehdä päivätöitä

07.05.2016

Cradle of Filthin kiipparisti ja taustalaulaja Lindsay Schoolcraft on kirjoittanut blogipostauksen siitä, kuinka tekee kiertueiden välillä töitä baaritiskin takana ja etenkin siitä, kuinka monia ihmisiä tämä tuntuu äimistyttävän.

– Olen yrittänyt pitää tämän salassa, koska en ajatellut että se on mikään iso juttu, mutta nyt tulinen sydämeni ei pystynyt pitämään asiaa enää salaisuutena.

– Kyllä, teen sivutöitä baarissa silloin, kun olen kotona enkä kiertueella.

– Ihmiset ovat yleensä järkyttyneitä, kun näkevät minut tällaisessa työssä ja jotkut ovat todella ennalta-arvattavia kysymyksiensä kanssa: ”Mitä sinä teet täällä?” Joskus sitä seuraa: ”Pystyt kyllä parempaankin.” Ja sitten kysytään: ”Eikö Cradle of Filth kohtele sinua hyvin?” Tai: ”Oletko edes bändissä enää? Et kai saanut potkuja tai lähtenyt?”

– Ei. En pysty yhtään parempaan. Koska mikä tahansa toinen työ paikkakunnallani ei katso hyvällä sitä, kun työntekijä katoaa vähän väliä kuudeksi tai kahdeksaksi viikoksi. Itse asiassa olen nimenomaan parhaassa paikassa. Työskentelen The Atria -baarissa ja grillissä Oshawassa ja paikan omistaja ja henkilökunta ovat ystävällisimpiä, lempeimpiä, joustavimpia ihmisiä, joille olen ikinä tehnyt töitä. Minua ei ole koskaan kohdeltu paremmin missään työpaikassa.

Hieman myöhemmin Lindsay vielä muistuttaa:

– Kyllä. Olen vieläkin bändissä ja Cradle of Filth kohtelee minua hyvin. Mutta tämä on 2016, ihmiset. Musiikkibisnes ei ole mitä se oli 20 tai 30 vuotta sitten ja olen yksi niistä harvoista tyypeistä, jotka ovat vieläkin tarpeeksi hulluja jatkaakseen tätä, koska minulla on unelma. Se unelma tällä hetkellä ei sisällä terveysvakuutusta tai tarpeeksi rahaa, jotta voisin säästää mahdollista omaa kotia varten. Vuokrani, autovakuutukseni, puhelinlaskuni ja studiokustannukseni eivät maksa itse itseään.

Koko blogin voi lukea täältä.

Lisää luettavaa