Cradle of Filthin kosketinsoittaja jättää bändin – ”Näin on parasta hyvinvointini ja mielenterveyteni kannalta”

Korvaaja on kuitenkin jo löytynyt.

10.02.2020

Cradle of Filth tiedottaa yhtyeessä vuodesta 2013 saakka vaikuttaneen kosketinsoittaja Lindsay Schoolcraftin jättävän bändin rivit. Asiasta kerrottiin yhtyeen sosiaalisen median kanavissa.

”On ollut suuri kunnia ja ilo saada tutustua teihin netin välityksellä, henkilökohtaisesti sekä lavalta käsin viimeisen seitsemän vuoden ajan. Olette tehneet elämästäni upeaa tänä aikana. Minun täytyy kuitenkin nyt kertoa teille, että olen lähtenyt bändistä. Päätös oli vaikea, mutta voin vakuuttaa, että näin on parasta hyvinvointini ja mielenterveyteni kannalta”, Schoolcraft kertoo yhtyeen tiedotteessa.

Jo pari vuotta sitten masennuksestaan ja muista mielenterveydellisistä ongelmistaan avoimesti puhunut Schoolcraft sanoo, ettei kuitenkaan tule jättämään musiikkia kokonaan vaan jatkaa omien projektiensa parissa.

”Tämä on vaikeaa koko bändille, josta on tullut todella tiivis perhe, mutta näin on parempi hänen terveytensä ja yhtyeen musiikillisen kehittymisen kannalta. Tulemme ilman muuta kaipaamaan Lindsayta kovin emmekä haluaisi hänen lähtevän”, nokkamies Dani Filth kommentoi.

Yhtye mukaan Schoolcraftin saappaisiin on jo löydetty uusi jäsen ja tämä tulee olemaan mukana Cradle of Filthin seuraavalla albumilla. Uuden levyn äänitykset alkavat ”aivan pian” ja uutta levyä lupaillaan ilmestyväksi vielä myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Uusi kosketinsoittaja nähtäneen myös kesällä Tampereen Rockfesteillä, jossa Cradle of Filth esiintyy 7. kesäkuuta.

Lisää luettavaa