Crater Rock -kesäleirillä opitaan soittohommia alansa huippujen johdolla

Lappajärven koulukeskuksella 19.-23.6.2016 järjestettävä Crater Rock -leiri tarjoaa hevi- ja rockmuusikoille mahdollisuuden omien taitojensa kehittämiseen. Vakituisina opettajina toimivat Timo Kotipelto (Stratovarius), Matias Kupiainen (Stratovarius), Kristian Wahlström (Pop & Jazz Konservatorio), Ari-Pekka Anttila (Sibelius-Akatemia) sekä Kai Hahto (Nightwish).

Crater Rock -leiri on osa AISAPARIn rahoittamaa Hard Rock Crater Lake -hanketta. Hanke kuuluu EU:n Manner-Suomen kehittämisohjelmaan 2014-2020, ja tämän myötä leirin tarkoituksena on tulevaisuudessa laajentua sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti.

Viiden päivän mittainen leiri tarjoaa monipuolista opetusta.

– Leirillä tarjotaan yksilöopetusta ja bändiopetusta, eli jokainen opettaja saa oman bändin ”luotsattavakseen”. Leirillä majoittuville on myös tarjolla iltaohjelmaa, johon voivat osallistua myös lähempääkin tulevat. Leiri huipentuu lopuksi omaan konserttiin, ja aikasempina vuosina ovat olleet erikseen sekä opettajien että oppilaiden konsertit, hanketyöntekijä Tiina Hietala kertoo.

Ketkä leirille voivat osallistua?

– Osallistujien alaikäraja on 14 vuotta, ja aikaisempaa soittokokemusta vaaditaan. Toiveena olisi, että jokainen ilmottautunut laittaisi videolinkin osaamisestaan sähköpostitse. Tulevaisuudessa leirin osaamistasoa on tarkoitus nostaa, ja toivommekin koko ajan vanhempaa porukkaa mukaan!

Mikäli kiinnostus leiriä kohtaan heräsi, lisätietoja löydät tahtuman Facebook-sivuilta, jonne pääset täältä.

Lisää luettavaa