Cronosin kipparoimalta Venomilta tulossa ep – uusi pitkäsoitto myös työn alla

Ruuhkat vinyylipainattamoissa ovat Cronosin mukaan viivästyttäneet ep:n julkaisua.

20.07.2017

Venom-yhtyeen basisti-laulaja Conrad ”Cronos” Lant kertoo tuoreessa Metal Rulesin haastattelussa yhtyeen julkaisevan kuluvan vuoden aikana jatkoa vuoden 2015 From the Very Depths -albumilleen ep-levyn muodossa. Cronosin mukaan ep olisi jo ilmestynyt, ellei vinyylipainattamoissa olisi tällä hetkellä niin kovat ruuhkat.

– Kaikki ostavat nykyään vinyylejä, joten niitä on vaikea saada painatettua. Lafka oli jo tekemässä erää, mutta emme päässeet mukaan, joten lykkäsimme julkaisua, Cronos kertoo.

Ep tulee myös antamaan osviittaa suunnasta, johon yhtye on tällä hetkellä menossa ja miltä ensi vuonna julkaistava seuraava pitkäsoitto tulee kuulostamaan.

– Me kehitämme koko black metal -juttua eteenpäin. Minusta musiikin pitää olla jännittävää, uutta ja vaarallista. Täytyy pysyä liikkeessä ja minun tulee innostua meidän musiikistamme itse. Olisi tylsää vetää pelkkää Welcome to Helliä ilta toisensa jälkeen. Minun täytyy saada luoda uutta paskaa ja leikkelen, kääntelen ja venytän Venomia mielelläni, Cronos kuvailee.

– Haluan tehdä levyn, jonka kuultuaan ihmiset ajattelevat, että enpä osannut odottaa tuota.

Lisää luettavaa