Damnation Plan julkaisi uuden videon – To the Sun kertoo kaipuusta löytää ja saavuttaa jotain suurta ja merkityksellistä

Kappale löytyy tuoreelta The New Horizon -albumilta.

26.09.2023

Pääkaupunkiseutulainen progemetallibändi Damnation Plan on julkaissut uuden musiikkivideon hiljattain julkaistulta The New Horizon -albumiltaan löytyvälle To the Sun -kappaleelle.

”Kertosäe demottiin treenikämpällä jo vuosia sitten. Se jäi mieleen ja oli nyt aika kaivaa arkistoista uuden levyn biisiehdokkaiden joukkoon ja tehdä loppuun. Lyriikallisesti se kertoo ihmisen kaipuusta löytää ja saavuttaa jotain suurta ja merkityksellistä – johtaen ihmiskuntamme mahdollisesti lopulta jopa kohti uusia planeettoja, kunhan oma on ensin hoidettu asumiskelvottomaksi”, avaa rumpali-biisintekijä-sanoittaja Jarkko Lunnas.

”Albumin kansikuva symboloi hetkeä, jonka jälkeen ei ole paluuta sekä sen mukanaan tuomaa globaalia jakautumista. Albumin kappaleiden lyriikat ovat vahvasti sidottuna ihmisen käyttäymiseen yksilöinä sekä ryhmänä, sekä myös menneisyytemme tuomaan painolastiin joka vaikuttaa jokaisen käyttäytymiseen ja käsitykseen maailmasta myös nykypäivänä.”

Uuden levyn myötä Damnation Plan palaa myös keikkarintamalle. Ensimmäiset The New Horizon -levyjulkkarikeikat pidetään Helsingissä ja Tampereella seuraavasti:

13.12.2023 Kuudes Linja, Helsinki
Special guests: Pressure Points
Liput: https://www.tiketti.fi/damnation-plan-pressure-points-kuudes-linja-helsinki-lippuja/93100

03.01.2024 Yo-Talo, Tampere
Special guests: Pressure Points, Denigrate
Liput: https://www.lippu.fi/event/yo-talo-tampereen-yo-talo-17583156/

Lisää luettavaa