Dani Filth: ”Cruelty and the Beastin uusintajulkaisu kuulostaa mahtavalta!”

Cradle of Filthin Cruelty and the Beast -albumi täyttää 20 vuotta. Tiedossa on paremmilla soundeilla siunattu uusintajulkaisu.

10.03.2018

Cradle of Filthin Cruelty and the Beast -teemalevy ilmestyi 20 vuotta sitten. Albumi on jakanut mielipiteitä erityisesti käppäisten rumpusoundiensa ansiosta, mutta parannusta on luvassa, sillä levy julkaistaan tänä vuonna uusiksi remiksattuna ja remasteroituna.

Laulaja Dani Filthin mukaan tulossa on entistä ehompi albumi.

– Lisäsimme mukaan vähän koskettimia, jotka soitettiin suoraan masteroinnissa, joten niitä ei ole millään nauhalla. Levy on periaatteessa valmis. Luulen, että se ilmestyy syksyllä, ja mukana on coveri Iron Maidenin Hallowed Be Thy Namestä. Se kuulostaa fantastiselta. On ollut todellinen haaste säilyttää levyn tunnelma ja samalla parantaa tuotannon laatua.

Dani kertoo olevansa yhtä ylpeä jokaisesta Cradle of Filthin albumista.

– Tämä on sama, kuin pitäisi valita suosikkilapsensa, eikö vain? Suosikkini on ehkä kuitenkin Cruelty and the Beast, koska se oli meidän läpimurtolevymme. Se oli ensimmäinen kokeilumme tehdä teemalevy, joten albumi on aika monumentaalinen. Ne olivat hulluja aikoja – mutta myös todella hauskoja!

Lisää luettavaa