Dave Lombardo Slayer-suosikistaan: ”Biisissä täytyy olla tunnetta ja sen täytyy hengittää”

Ghosts of War on tällainen kappale.

06.10.2023

Reilu vuosi sitten rumpalilegenda Dave Lombardo nimesi Metal Hammerin pyynnöstä kolme suosikkikappalettaan Slayerin tuotannosta. Lombardo ei valinnut itsestäänselvyyksiä kuten Angel of Deathiä tai Raining Bloodia, vaan tämä nimesi suosikeikseen Captor of Sinin vuoden 1984 Haunting the Chapel -ep:ltä, Beauty Through Orderin vuoden 2009 World Painted Blood -albumilta sekä South of Heaven -klassikkolevyltä (1988) löytyvän Ghosts of War -kappaleen.

Tuoreessa Banger TV:n haastattelussa toimittaja Sam Dunn pyytää Lombardoa avaamaan, miksi juuri Ghosts of War on yksi hänen suosikeistaan. Lombardon mukaan syitä on monia.

”Siinä on hyvä rakenne ja pulssi, hienot lyriikat ja melodiat… Koko paketti, miten biisi on rakennettu”, rumpali luettelee.

”Se biisi vain tuntuu hyvältä. Se on kaikkein tärkeintä. Biisissä täytyy olla tunnetta ja sen täytyy hengittää. Muuten se on vain steriili suora viiva ilman mitään emootiota. Minulle siinä kappaleessa on kaikki ainekset, joita vaaditaan hyvään thrash metal -biisiin.”

Lisää luettavaa