Dave Mustaine ensimmäistä kertaa lavalla syöpähoitojen jälkeen – videoita Megadethin Helsingin-keikalta julki

Megadeth aloitti Euroopan-kiertueensa eilen Hartwall-areenalla.

21.01.2020

Megadeth aloitti Five Finger Death Punchin kanssa heitettävän yhteiskiertueensa maanantaina 20. tammikuuta Helsingin Hartwall-areenalta. Kyseessä oli Megadethin ensimmäinen konsertti sitten kippari Dave Mustainen syöpähoitojen, joten ilmassa oli paljon ylimääräistä jännitystä. Basisti David Ellefson julkaisi keikan jälkeen Instagramissa kuvan ja totesi sen saatteessa, miten tärkeä keikka oli koko bändille.

”Tunsimme kaikki ylitsevuotavaa kiitollisuutta, että Dave on jälleen kunnossa ja pääsemme taas soittamaan yhdessä. Se, mikä on ollut vaakalaudalla viimeiset kuukaudet Daven hoitojen ajan, konkretisoitui VIP-tapaamisessa ja jokaisessa kappaleessa, jonka soitimme. Elämä on lahja ja terveys on todella tärkeä asia. Kiitos kaikille rukouksistanne ja tuesta Davea ja Megadethiä kohtaan, ne ovat todella auttaneet! Olemme siunattuja, että voimme juhlia uutta vuosikymmentä ympäri Eurooppaa”, Ellefson kirjoittaa.

Infernon edustajat olivat myös todistamassa eilistä konserttia ja tarkempaa sanallista ja kuvallista reportaasia aiheesta onkin luvassa myöhemmin. Sitä odotellessa voi katsella vaikka seuraavia yhtyeen sosiaalisessa mediassa julkaistua fiilistelyvideota sekä yleisöstä käsin kuvattuja pätkiä, joita Youtubeen on yön ja aamun aikana alkanut tupsahdella:

https://www.instagram.com/p/B7jq9OtgWAa/

Päivitys 21.1.2010 kello 12.32: Lisätty Megadethin Facebook-sivuilla julkaistu videopätkä Helsingin-keikalta.

Lisää luettavaa