Dave Mustaine puuttui yli-innokkaiden järjestyksenvalvojien touhuihin Megadethin keikalla – ”Vihaan tuollaisia öykkäreitä”

"Neljä yhtä vastaan, mitä nössöjä", Mustaine tylytti järkkäreitä ennen kuin heitti heidät pihalle.

29.09.2023

Megadethin keikka Illinoisin Bloomingtonissa viime keskiviikkona keskeytyi järjestyksenvalvojien otettua yhteen erään yleisön edustajan kanssa. Megadeth-nokkamies Dave Mustaine huomasi tilanteen ja lopetti setin toiseksi viimeisenä biisinä olleen Symphony of Destructionin kesken tylyttääkseen tilanteessa yli-innokkaasti toimineita järkkäreitä.

”Hei, et todellakaan hakkaa siellä ketään! Tuo ei todellakaan käy. Nyt vittu lopetatte sen kaverin hakkaamisen!” Mustaine tulistui.

”En soita ennen kuin nuo kaverit on poistettu rakennuksesta. Tuo oli niin vitun tarpeetonta. Teidän pitäisi tehdä… Eikö teidän paidoissa lue ’turvallisuus’? Siinä pitäisi lukea ’epäturvallisuus’, koska te kaverit olette öykkäreitä. Sinun ei olisi pitänyt hakata tuota kaveria. Ja teitä on vielä neljä yhtä vastaan, mitä nössöjä. Poistakaa heidät tai minä poistun. Enkä halua että he jäävät tuonne taakse vaan haluan heidät kokonaan ulos.”

Välikohtaus aiheutti pitkän tauon ja kun bändi taas jatkoi, oli aikaa enää setin viimeiseen biisiin Holy Warsiin.

”Nuo vittupäät sotkivat biisini. Olen pahoillani, mutta tuollainen touhu suututtaa minua. Vihaan tuollaisia öykkäreitä”, Mustaine pahoitteli yleisöltä ennen kuin bändi jatkoi.

Lisää luettavaa