Dave Mustaine vahvisti uuden Megadeth-albumin nimen – fanille osoitetulla Cameo-videolla kuuluu myös pätkä nimikappaletta

Basistin mysteeri ei ole kuitenkaan vielä ratkennut.

Kuva: Tomi Pohto

Megadeth-nokkamies Dave Mustaine on viime aikoina työstänyt paljon Cameo-videoita (palvelu, jossa julkisuuden henkilöltä voi ostaa personoituja videotervehdyksiä kuten syntymäpäivätoivotuksia), joissa tämä on tarjonnut faneille myös pieniä tiisereitä bändin työn alla olevasta levystä. Mustaine teki esimerkiksi eräälle fanille mystisen videon, jolla esiintyi vieläkin nimettömänä pysyttelevä basisti, joka äänitti seksikohun vuoksi potkut saaneen David Ellefsonin bassoraidat levylle uudelleen.

Nyt Mustaine on puolestaan vahvistanut Joe-nimiselle fanille osoitetulla onnitteluvideolla tulevan levyn nimen. Videolla Mustaine on studiossa, jossa Megadethin uutta levyä parhaillaan miksataan, ja taustalla soi (hyvin, hyvin hiljaa) uuden levyn nimikkokappale, joka on Mustainen mukaan The Sick, the Dying and the Dead. Mustaine oli väläytellyt samaa nimeä jo alkuvuodesta faneille tarkoitetussa Zoom-keskustelussa, jolloin se oli vielä albumin työnimi, mutta nyt siitä on ilmeisesti tehty virallisesti uuden levyn nimi.

Voit katsoa Joelle osoitetun Cameo-videon alta (tai tästä, mikäli upotus ei toimi). Mikäli haluat kuulla esimakua uudesta kappaleesta, varaudu kääntämään volyymit yhteentoista asti.