Megadeth-basistin poliisitutkinnan raportteja julki – papereista selviää seksikohun tarkempia yksityiskohtia

David Ellefson vei asian itse poliisille.

08.06.2021

Megadethin perustajajäsen ja pitkäaikainen basisti David Ellefson joutui kuukausi sitten kohun keskelle, kun nettiin vuodettiin pätkiä miehen ja nuoren naisfanin välisistä videopuheluista, joissa Ellefson tyydyttää itseään. Ellefsonia syytettiin groomauksesta eli alaikäisen johdattelemisesta seksuaalisiin tekoihin, minkä väitteen sekä basisti että seksuaalissävytteisten viestittelyjen ja puheluiden toinen osapuoli ovat tyrmänneet. Kohun vuoksi Ellefson sai kuitenkin potkut Megadethista.

Ellefson julkaisi hiljattain tiedotteen, jossa tämä sanoo joutuneensa kostopornon uhriksi ja tulee nostamaan videot vuotanutta henkilöä kohtaan kaikki mahdolliset syytteet. Ellefson kertoi myös aloittaneensa poliisitutkinnan tapauksesta. Rolling Stone -lehti onkin nyt saanut käsiinsä Scottsdalen poliisilaitoksen raportteja, joissa basisti kertoo tarkemmin tapahtumavyyhdin kulusta ja yksityiskohdista.

Rolling Stonen näkemien raporttien mukaan Ellefson tapasi 19-vuotiaan hollantilaisnaisen vuonna 2019 Megadethin keikan fanitapaamisen yhteydessä. Kaksikko jatkoi viestittelyjä sosiaalisen median kautta. He tapasivat uudestaan keväällä 2020 Hollannissa hotellin aulassa, jossa kaksikko jutteli kahvin ja limun äärellä. Ellefsonin mukaan mitään fyysistä seksuaalista kontaktia ei ollut missään vaiheessa.

Ellefsonin mukaan he jatkoivat viestittelyä toisen tapaamisen jälkeen ja viestien sävy muuttui seksuaaliseksi ”joskus heinä- tai elokuussa [2020]”. Raportin mukaan he tekivät Messengerin kautta videopuheluita, joiden aikana molemmat masturboivat. Tällaisia videopuheluita tapahtui Ellefsonin mukaan ”neljä tai viisi”, joista viimeisin helmikuussa 2021. Tässä vaiheessa toinen osapuoli myönsi Ellefsonille tallentaneensa muutamia puheluita tämän tietämättä ja näyttäneensä niitä myös ystävilleen. Jotain kautta videot päätyivät lopulta kolmannen osapuolen käsiin ja tämä julkaisi niistä pätkiä sosiaalisessa mediassa sanoen Ellefsonia pedofiiliksi.

Poliisiraportin mukaan Ellefson on käynyt paitsi antamassa lausunnon myös tehnyt valheenpaljastustestin, esittänyt kuvan naisfanin ajokortista todistaakseen tämän iän sekä jakanut heidän välisiään Snapchat- ja WhatsAppi-viestejä.

Megadethin on tarkoitus lähteä kiertueelle elokuun lopussa. Yhtye ei ole vielä vahvistanut korvaavaa basistia.

Lisää luettavaa